GTA V Launch Piece by Patrick Brown

Zonet beëindigde ik de laatste missie van GTA V. Die finale viel eigelijk redelijk tegen qua moeilijkheid. Maar dat kan ook aan mezelf liggen. De controls zitten goed in m’n vingers.

Ik ga ze wel missen, dat dodelijk trio. Franklin, Michael en Trevor. De avonturen die we beleefden. De gevaren die we trotseerden. De humor. De uitstekende muziek tijdens lange autoritten naar alweer een volgende missie.

Rockstar overtrof zichzelf in hun liefdevolle creatie van een unieke wereld. Iedere versie heeft een eigen karakter. Daarin zitten meerdere lagen vervat. En dan zijn er nog de inside jokes en touché steken naar actualiteit in de Verenigde Staten.

Het is alvast volop uitkijken de opvolger. Tot dan zal ik zoetjes toekomen met de replay van de beste missies. Of, zoals ik met GTA IV al eens deed: gewoon een helicopter nemen en wat door het spel vliegen.

Deze time lapse brengt ode aan de wereld van Los Santos.

Afbeelding: Patrick Brown, GTA V Launch Piece, 10 september 2013.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *