GTA V Launch Piece by Patrick Brown

Zonet beëindigde ik de laat­ste missie van GTA V. Die finale viel eigelijk redelijk tegen qua moeil­ijkheid. Maar dat kan ook aan mezelf liggen. De con­trols zit­ten goed in m’n vingers.

Ik ga ze wel mis­sen, dat dodelijk trio. Franklin, Michael en Trevor. De avon­turen die we beleef­den. De gevaren die we trot­seer­den. De humor. De uit­stek­ende muziek tij­dens lange autorit­ten naar alweer een vol­gende missie.

Rock­star overtrof zichzelf in hun liefde­volle cre­atie van een unieke wereld. Iedere ver­sie heeft een eigen karak­ter. Daarin zit­ten meerdere lagen ver­vat. En dan zijn er nog de inside jokes en touché steken naar actu­aliteit in de Verenigde Stat­en.

Het is alvast volop uitk­ijken de opvol­ger. Tot dan zal ik zoet­jes toekomen met de replay van de beste missies. Of, zoals ik met GTA IV al eens deed: gewoon een heli­copter nemen en wat door het spel vliegen.

Deze time lapse brengt ode aan de wereld van Los San­tos.

Afbeeld­ing: Patrick Brown, GTA V Launch Piece, 10 sep­tem­ber 2013.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *