Tijdens de laat­ste meet­ing van #CMBE bij was er een leuke ver­rass­ing als dessert: social media cup­cakes. Die waren over­heer­lijk lekker, alle­maal dankz­ij Reen Cakes You, de vrouw van Mede­merk­er Luc Galop­pin.

Social media cupcakes van Medemerkers
In Sovi­et Rus­sia, Reen cakes you!

Voor onze eigen klanten zocht­en we zelf ook wat leuks om onze klanten te bezor­gen als cadeau voor 2012. De foto die ik eerder tweette viel goed in de smaak bij de col­le­ga’s. En zo werd het idee geboren om zelf ook cup­cakes te lat­en mak­en.

Na wat heen en weer gemail werd besloten om negen cup­cakes te bestellen met de logo’s van: Google, Face­book, Apple, Twit­ter, LinkedIn, Foursquare, Spo­ti­fy, Angry Birds en tot slot ook Clev­er­wood zelf. Die wer­den warm ont­van­gen door onze part­ners, met enkele leuke mails en tweets als resul­taat. :-)

Social media cupcakes van Cleverwood

Als extraat­je wer­den er van­daag op kan­toor ook nog enkele dozen geleverd. We hebben daar met plezi­er al samen een doos van geleegd!

Twitter cupcake

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Je bent en bli­jft geweldig! Begri­jp post na post beter hoe je ‘al dat volk’ trekt — een blog­mag­neet. Die titel: met social media én cup­cakes erin: wie, o wie kan daaraan weer­staan!! Tell me.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *