Tijdens de laatste meeting van #CMBE bij was er een leuke verrassing als dessert: social media cupcakes. Die waren overheerlijk lekker, allemaal dankzij Reen Cakes You, de vrouw van Medemerker Luc Galoppin.

Social media cupcakes van Medemerkers
In Soviet Russia, Reen cakes you!

Voor onze eigen klanten zochten we zelf ook wat leuks om onze klanten te bezorgen als cadeau voor 2012. De foto die ik eerder tweette viel goed in de smaak bij de collega’s. En zo werd het idee geboren om zelf ook cupcakes te laten maken.

Na wat heen en weer gemail werd besloten om negen cupcakes te bestellen met de logo’s van: Google, Facebook, Apple, Twitter, LinkedIn, Foursquare, Spotify, Angry Birds en tot slot ook Cleverwood zelf. Die werden warm ontvangen door onze partners, met enkele leuke mails en tweets als resultaat. :-)

Social media cupcakes van Cleverwood

Als extraatje werden er vandaag op kantoor ook nog enkele dozen geleverd. We hebben daar met plezier al samen een doos van geleegd!

Twitter cupcake

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Je bent en blijft geweldig! Begrijp post na post beter hoe je ‘al dat volk’ trekt – een blogmagneet. Die titel: met social media én cupcakes erin: wie, o wie kan daaraan weerstaan!! Tell me.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *