Zonda­gavond zetten ze in onze buurt het vuil buiten. Soms zit daar ook meu­bi­lair bij. Toen ik gis­teren de auto par­keerde aan het stadspark zagen we een man rond­neuzen tussen wat rom­mel. Hij legde twee tapi­jten achterop zijn fiets en was weg. We moesten lachen.

Onder­weg naar huis wan­delden we voor­bij het adres waar de man rond­snuis­ter­de. Er ston­den glazen pan­e­len, houten planken, brede schuiv­en en zelfs hele kast­jes. Twee van die kast­jes waren deze Vika Annefors van IKEA.

Vika Annefors

We liepen voor­bij en weer terug om uitein­delijk het onder­s­tel van die bureau mee te nemen. Het net iets te kleine tafel­blad zijn we enkele minuten lat­er ook gaan ophalen. Daar vin­den we nog wel iets op. Het geheel staat in ieder geval erg leuk aan het raam in onze woonkamer.

Vika Annefors bureau
Het Vika Annefors bureau dat we gevon­den hebben bij onze buren

Alleen nog wat plan­t­jes op de ven­ster­bank. Car­men heeft er al gretig gebruik van gemaakt om haar Soci­olo­gie exa­m­en te stud­eren.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.