Wallpaper* Magazine start haar lijstjes voor het eindejaar met een preview van de Design Awards 2014. De winnaars worden pas bekend gemaakt in januari van volgend jaar. Tot dan is er wel al deze speciale shortlist van jury. Daartussen zitten heel wat pareltjes die mij zeker kunnen bekoren.

Noma Bar en Chineasy
Op Facebook volg ik weinig merkenpagina’s. De illustraties van Noma Bar behoren tot dat select groepje. Zijn werkt blijft me verrassen. Deze Chineasy voorstelling van Chinese karakters en hun betekenis is zo’n mooie tour de force.


De architecten van Gluck+ plaatsten de woonkamer van dit torenhuis tussen de boomtoppen. Het resultaat is een indrukwekkend vergezicht. In het trappenhuis van Tower House, dat tegelijk dienst doet als luchtschacht, kan je de slaapkamers terugvinden. Spiegels aan de buitenkant zorgen dat het huis helemaal opgaat in zijn omgeving.

Lipstick Queen: Velvet Rope
Zelf kan ik er helemaal niets mee doen, maar deze Velvet Rope-lippenstift van Lipstick Queen is klassiek en toch ongewoon. Die gouden finish met evenwijdige lijnen langsheen de lengte zorgt voor een extra touch.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *