Nieuws in beeld met Newsmap

Newsmap

Met de Newsmap van Marumushi gaat dat héél eenvoudig. Het heeft wat weg van 10×10, maar dan zonder de afbeeldingen. Onder de motorlap van dat alles doet Google News het werk.

Het is mogelijk te kiezen uit het nieuws van 11 landen, met een filter voor onderwerpen als nationaal, internationaal, economie, sport, etc. De belangrijkheid van een nieuwsitem is afhankelijk van de grootte van het kader. Nadeel is wel dat op die manier de minder ‘populaire’ feiten naar de achtergrond verdwijnen. Voor België is voorlopig nog geen variant beschikbaar.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. How do I justify my text left AND right like yours? What’s the code that I would post into my template?

  2. @ Blondie: Follow these steps.

    1. Go to your template and look for the CSS-part that contains the settings concerning the text in your post. In my case that reads .primary .item .itemtext, but yours may say Post-body or something like that.
    2. Next, look for text-align and replace text-align:left with text-align:justify.
    3. Save the template changes, and republish.

    If you have any doubts that you might be wrong, just use the preview-button to make sure. That’s all, really.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *