Google Maps Risk

Enkele maanden geleden kocht ik het gezelschapsspel Risk, aangezien de donkere wintermaanden voor de deur stonden en er ’s avonds niet altijd naar de televisie gekeken moet worden.

Vandaag ontdek ik dat enkele computercracks een online versie van het spel hebben gemaakt met behulp van Google Maps. De bediening is me voorlopig nog niet helemaal duidelijk, maar mits enkele bijkomende aanpassingen heeft dit volgens mij wel potentieel.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Risk is altijd één van mijn favoriete gezelschapspelen geweest. Benieuwd of deze versie mijn verwachtingen kan doorstaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *