Nieuw academiejaar

Nieuw academiejaarHaha, morgen begint voor de eerste kannertjes het nieuwe academiejaar. Maar voor mij lekker nie-iet! Wel lastig, al dieje bazaar. Ik ben nog steeds niet ingeschreven. Nog lastiger is dat ik mijn erasmus nog moet afzeggen. Nóg lastiger is dat ik nog een scriptie-onderwerp moet tegenkomen. En het allerlastigste is dat ik maar geen fietspomp vind die op mijn band past! Grrrrr… Maar we blijven optimistisch. :-)

Ondertussen blijven de nieuwe stumperds hier maar binnenstromen op Home Fabiola. Best wel grappig allemaal. Veel vrouwvolk, dat is ook eens iets nieuws zeg, daar hadden we er nog niet genoeg van. :-P Nu ja, ook al een interessante erasmusser tegen het lijf gelopen: Bas, 2de licentie geschiedenis, uit Nederland. Eens zien wat dat wordt…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.