Opruimen met dozen

Nog steeds thuis, maar lovin’ every second of it. Al enkele dagen druk in de weer met het opruimen van vanalles en nogwat. Echt leuk om zo allemaal van die dingetjes van vroeger terug te vinden. Heb ook wel een heel deel in de prullenmand moeten gooien naturlijk.

Ben trouwens ook nog bezig met het voorbereiden van mijn thesis, die moet gekozen zijn tegen het begin van het academiejaar (lees: volgende week!). Dadelijk zal ik hier in de bibliotheek van Heusden eens een kijkje nemen of ze een van de vele handleidingen voor het schrijven van een scriptie in hun bezit hebben. Vooral het hoofdstuk “keuze van een onderwerp” interesseert me voor het ogenblik heel sterk, met de rest zullen we ons later nog wel bezighouden.

Bye for now, tot wanneer ik nog eens iets laat weten…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.