Muzikaal stokje

MuziekEr is een online estafette aan de gang en het stokje werd via 7 Seconden doorgegeven aan mij. De bedoeling is vijf vraagjes te beantwoorden en vervolgens het stokje doorgeven aan drie andere webloggers.

 1. Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?

  Volgens de eigenschappen van mijn muziekmap is dat “6,87 GB (7.380.936.353 bytes)”. Allemaal legaal, of course. *gaat al op zoek naar een onderduikadres*

 2. Wat is je laatst gekochte cd?

  Nu moet ik toch wel even in de doos gaan rommelen, ik weet het niet meer precies. Volgens mij is dat het laatste album van Joost ‘Novastar’ Zwegers: Another lonely soul. Dat is toch al lang geleden ondertussen. Het leuke aan de cd is dat ie gesigneerd is door mr. Zwegers, toen Griffioen en ik vorig jaar naar een live sessie in deMarconi in Brussel zijn geweest.

 3. Wat is letterlijk het laatst geluisterde nr voor je dit bericht las?

  David Grey – This years love. De man heeft een mooie stem en nummers die wel aanstaan. Als hem niet kent moet je maar eens zoeken naar dit nummer, het is een goed voorbeeld.

 4. Geef 4 nrs door die je heel vaak luistert of die veel voor je betekenen.

  1. Gorki – Mia: reeds door velen uitgeroepen tot hét beste (Vlaamse) nummer ooit, wat ik alleen maar kan beamen.
  2. Van Morrison – Ain’t no sunshine (when she’s gone): een intriest nummer waar ik soms wel zin in heb.
  3. Bobby McFerrin – Don’t worry, be happy: ik beschouw dit nummer als het als mijn persoonlijke lijflied.
  4. James Brown – I got you (I feel good): ik vind het bijzonder moeilijk om stil te blijven zitten bij dit nummer; gisteren nog heb ik er met een Australische naar zitten luisteren en we vonden het allebei een heerlijk nummer.
 5. Aan welke 3 (4 of 5 is te zot) personen geef jij het stokje door en waarom?

  Ik zou het stokje graag doorgeven aan drie vrienden die ook bloggen en hier regelmatig eens passeren: Typhoon, Griffioen en DeeDee.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

 1. Pingback: Kartuizer In De Huizer: Maazekul Stikjo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *