Ozark Henry: Paramount in Bozar

Donderdag traden Ozark Henry en het Nationaal Orkest van België op in de Bozar, de muziektempel van de klassieke muziek. Dankzij een lieve vriendin mocht ik erbij zijn. Mijn welverdiende beloning na een uitdagende week.

Hun voorstelling getiteld Paramount was een geslaagde combinatie van modern en klassiek. Gekende nummers uit het repertoire van Piet Goddaer kregen een muzikale vertaling voor strijkers, blazers, paukenisten. Anderhalf uur lang zat ik op het puntje van mijn stoel. Foto’s nemen van het optreden vergat ik, zo sterk was de betovering.

Ook al is het een cover, zijn interpretatie van Heroes (David Bowie, 1977) blijft een steengoed nummer!

De eerstvolgende optredens in Charleroi en Oostende zijn helaas uitverkocht. Op het moment van dit schrijven kan je wel nog tickets krijgen voor Luik, Moeskroen en Antwerpen.

Disclaimer: dit is mijn persoonlijke mening, en niet deze van mijn huidige werkgever, die voor bepaalde projecten samenwerkt met Ozark Henry.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *