Jean-Marie DedeckerGisterenmiddag om 12u op TVLimburg.

“Limburg is nu eenmaal erkend als een achterlijke provincie”. Deze straffe uitspraak doet VLD-senator Jean-Marie Dedecker in de TVL-uitzending Opinie. In het TV-debat met deputé Sylvain Sleypen over de toekomst van de provincies, geeft de senator uit het West-Vlaamse Oostende ongezouten zijn mening over Limburg. (Bron HBVL)

Naar mijn mening mag men dan ook de Senaat afschaffen, of toch minstens hervormen. Als dit het soort zaken is waar meneer Dedecker mee bezig is, dan moet het daar echt wel triestig gesteld zijn.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. In naam van alle Oostendenaars wens ik me te verontschuldigen voor de uitspraken van ons enfant terrible. Eén groot voordeel, met dergelijke uitspraken wint sp.a zeker weer met een absolute meerderheid later dit jaar.

  2. We weten van wie de uitspraak komt he, maar ’t is zijn fout niet hij is waarschijnlijk iets teveel met zijn dikke nek op de tatami gevallen tijdens zijn judoverleden.

    Mohammed Ali heeft ook last van zijn boksverleden (parkinson door teveel klappen op zijn bol) en daar lacht echt niemand mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *