Jean-Marie DedeckerGisteren­mid­dag om 12u op TVLim­burg.

“Lim­burg is nu een­maal erk­end als een achter­lijke provin­cie”. Deze straffe uit­spraak doet VLD-sen­a­tor Jean-Marie Dedeck­er in de TVL-uitzend­ing Opinie. In het TV-debat met deputé Syl­vain Sleypen over de toekomst van de provin­cies, geeft de sen­a­tor uit het West-Vlaamse Oos­t­ende onge­zouten zijn mening over Lim­burg. (Bron HBVL)

Naar mijn mening mag men dan ook de Senaat afschaf­fen, of toch min­stens her­vor­men. Als dit het soort zak­en is waar meneer Dedeck­er mee bezig is, dan moet het daar echt wel tri­es­tig gesteld zijn.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. In naam van alle Oos­t­en­de­naars wens ik me te verontschuldigen voor de uit­sprak­en van ons enfant ter­ri­ble. Eén groot voordeel, met dergelijke uit­sprak­en wint sp.a zek­er weer met een absolute meerder­heid lat­er dit jaar.

  2. We weten van wie de uit­spraak komt he, maar ’t is zijn fout niet hij is waarschi­jn­lijk iets teveel met zijn dikke nek op de tata­mi gevallen tij­dens zijn judoverleden.

    Mohammed Ali heeft ook last van zijn boksverleden (parkin­son door teveel klap­pen op zijn bol) en daar lacht echt nie­mand mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *