Jean-Marie DedeckerGisterenmiddag om 12u op TVLimburg.

“Limburg is nu eenmaal erkend als een achterlijke provincie”. Deze straffe uitspraak doet VLD-senator Jean-Marie Dedecker in de TVL-uitzending Opinie. In het TV-debat met deputé Sylvain Sleypen over de toekomst van de provincies, geeft de senator uit het West-Vlaamse Oostende ongezouten zijn mening over Limburg. (Bron HBVL)

Naar mijn mening mag men dan ook de Senaat afschaffen, of toch minstens hervormen. Als dit het soort zaken is waar meneer Dedecker mee bezig is, dan moet het daar echt wel triestig gesteld zijn.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. In naam van alle Oostendenaars wens ik me te verontschuldigen voor de uitspraken van ons enfant terrible. Eén groot voordeel, met dergelijke uitspraken wint sp.a zeker weer met een absolute meerderheid later dit jaar.

  2. We weten van wie de uitspraak komt he, maar ’t is zijn fout niet hij is waarschijnlijk iets teveel met zijn dikke nek op de tatami gevallen tijdens zijn judoverleden.

    Mohammed Ali heeft ook last van zijn boksverleden (parkinson door teveel klappen op zijn bol) en daar lacht echt niemand mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *