Baby zitten

BabysittenTwee avondjes rustig in de zetel zitten en wat naar kijken naar films op de televisie, terwijl de kleintjes bijna allemaal in hun bed liggen wanneer je toekomt. Eentje mocht nog een uurtje opblijven, dus hebben we nog wat gezelschapsspelletjes gespeeld. Eten en drinken mochten we uit de koelkast nemen. Samen met Loes wil ik dat nog wel eens doen. Is er een eenvoudiger manier om wat geld bij te verdienen? Ik denk het niet.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Het lijkt idd de ideale manier om wat geld bij te verdienen. Ik heb het echter zo goed als nog nooit gedaan. Zie dat ik die kinderen niet aankan… ;)

    En dan nu de grote vraag: hoe is het met die thesis? (of is dat een verboden vraag?)

    Je blog blijft trouwens enorm interessant!

  2. Bwa, dan moet je nog coerier spelen en zo. Veel te lastig allemaal. Waarom op straat gaan rondhangen als je op je gemak voor de tv kan gaan zitten met een zak chips die je hebt gekregen?

  3. Hahaha, met de groeten van nonkel Griffioen zeker. Wees maar gerust, als er een kleintje op komst is zal de ‘oude garde’ dat zeker te horen krijgen. ;-)

  4. kwam Loes niet geïnspireerd door het babygezit ?
    hihi, een klein Oriontje…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *