Baby zitten

BabysittenTwee avond­jes rustig in de zetel zit­ten en wat naar kijken naar films op de tele­visie, ter­wi­jl de klein­t­jes bij­na alle­maal in hun bed liggen wan­neer je toekomt. Een­t­je mocht nog een uurt­je opbli­jven, dus hebben we nog wat gezelschapsspel­let­jes gespeeld. Eten en drinken mocht­en we uit de koelka­st nemen. Samen met Loes wil ik dat nog wel eens doen. Is er een een­voudi­ger manier om wat geld bij te ver­di­enen? Ik denk het niet.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Het lijkt idd de ide­ale manier om wat geld bij te ver­di­enen. Ik heb het echter zo goed als nog nooit gedaan. Zie dat ik die kinderen niet aankan… ;)

    En dan nu de grote vraag: hoe is het met die the­sis? (of is dat een ver­bo­den vraag?)

    Je blog bli­jft trouwens enorm inter­es­sant!

  2. Bwa, dan moet je nog coerier spe­len en zo. Veel te lastig alle­maal. Waarom op straat gaan rond­hangen als je op je gemak voor de tv kan gaan zit­ten met een zak chips die je hebt gekre­gen?

  3. Haha­ha, met de groeten van nonkel Grif­fioen zek­er. Wees maar gerust, als er een klein­t­je op komst is zal de ‘oude garde’ dat zek­er te horen kri­j­gen. ;-)

  4. kwam Loes niet geïn­spireerd door het babygez­it ?
    hihi, een klein Ori­on­t­je…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *