iPod Bartender

Wie graag iets drinkt onder het luisteren naar zijn/haar favoriete muziek kan op de website van iPod Bartender de recepten van diens favoriete cocktails downloaden. Niks meer zoeken naar de maten, gewoon je mp3-speler nemen en klaar.

Volgens de handleiding verloopt het installeren zeer vlug en eenvoudig. Je kiest de drinks uit die je wenst, download een klein zip-bestand, en kopieert die inhoud ervan naar je digitale muziekspeler. Altijd bij de hand dus, tenzij je niet over zo’n “aaipot” beschikt — zoals ondergetekende.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *