Links, 26 september 2005

  • DiggeliciousOpera free browser
    Pas op Firefox want concurrent Opera gaat het duel aan om de tweede plek in browserland. Terwijl je vroeger nog moest betalen voor een volledige en reclamevrije versie is Opera sinds kort volledig gratis downloadbaar.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Gebruik ook al een tijdje opera (maar wist niet dat hij al vrij downloadbaar was). Het enige probleem bij mij is dat hij popupwindows gewoon hun gang laat gaan, ongeacht pref settings…

  2. Opera werkt wel goed en de mogelijkheden zijn ok, maar ik gebruik toch nog liever FireFox, wegens de vele mogelijkheden dankzij de extenties. Daarnaast durf ik ook wel eens de browser van Netscape te gebruiken, die lijkt erg op FF.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *