Elton JohnOm de een of andere reden spookt Elton John door m’n hoofd. Niet om zijn rare pruiken of brillen, maar door een liedje dat hij zingt. Geen idee waar het vandaan kwam maar plots was het er, en nu wil het niet meer stoppen. Eigenlijk gebeurd het wel vaker, een liedje dat de hele dag in m’n hoofd zit en er niet meer uit wil.

Gelukkig hebben we hier in het rek een stukje van collectie zitten. Er naar luisteren lijkt me de beste remedie om zoiets uit je hoofd te krijgen. Je keelt het nog een laatste keertje mee, maar bij de fade-out is het dan toch echt gedaan. Tijd nu voor een ander vrolijk deuntje.

https://www.youtube.com/watch?v=bWLpiPlJAA8

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *