Ingeschreven etc.

Ingeschreven etc.Een warme douche voor het slapengaan is altijd welkom, daar wordt ik rustig van. De voorbije week was tamelijk druk. Die lozjees van tegenwoordig. ;-) Wel nog genoeg aan de thesis kunnen werken. Vandaag gisteren ben ik trouwens mijn thesis-brief (of hoe je het ook mag noemen) gaan indienen, wat wil zeggen dat ik nu eindelijk in orde ben met alles. Hoop ik. M’n promotor was nergens te bespeuren dus heeft een andere docent er na de les haar poot handtekening onder gezet.

Die Isabelle Devos is wel een toffe vind ik, maar van lesgeven heeft ze toch nog te weinig kaas gegeten. Precies een TGV als ze aan het bord staat. Inderdaad, ook aan de UGent durven ze nog bordles geven. Op zich heb ik daar niks tegen, het kan immers heel verhelderend werken. Maar om nu alles wat je zegt ook op te schrijven vind ik van het goede wat teveel. En iedereen maar pennen want er is geen cursus. Nu ja, die lessen zijn toch gedaan voor de rest van het jaar (raar maar waar).

Dan toch liever cultuurgeschiedenis Middeleeuwen van Jeroen Deploige, daar kun je tenminste nog eens mee lachen. Vandaag kregen we in het tweede deel van de les (11u-12u30) enkele muziekfragmenten te horen, dat was ook de eerste keer. Akkoord, Marc Boone toonde regelmatig videomateriaal dat in verband stond met de les, maar dit is toch anders. Ik vind ME wel een toffe les, alleen spijtig dat ze zo verdomd vroeg begint. Naar mijn normen althans.

Maar om nu niet opnieuw af te dwalen even terug naar het onderwerp dat ik op het oog had: mijn nieuw keuzevak Seksuele- en relatie-ethiek. Dat vak(je) moest ik in aller ijl nog kiezen want bovenvermelde promotor was een beetje slordig geweest met het opgeven van de namen van zijn vakken. Niet dat ik het erg vind op zo. *kuch* Hopelijk wordt het wat, die ethische lessen van prof. dr. Tom Claes, wie dat ook mag zijn. Ik dacht trouwens dat Griffioen ook van plan was ditzelfde vak te volgen. Dat kan dus nog lollig worden..

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.