Wat een woensdagvoormiddag al niet brengen kan

Jan ParmentierWat een vreselijk gevoel om wakker te worden als je slechts vier uurtje hebt geslapen. :-( Koppels die des nachts hun echtelijke ruzies onder mijn raam komen beslechten zouden daarvoor de kogel moeten krijgen, of toch zeker een rol toiletpapier naar hun hoofd krijgen gesmeten. En het was niet eens donderdagavond! Het wakker worden was dus niet al te prettig. Nog een halfuur om in de les van dr. Parmentier te raken.

Tot mijn allergrootste verbazing bleek mijn Gentse wereld te zijn ondergesneeuwd. Sneeuw is een van de dingen waar ik goedgezind van wordt. De curve van mijn humeur sloeg daardoor toch enigszins om in de richting van voorzichtig optimisme.

Eerste les was tamelijk banaal, over winden en zeestromingen. Weinig nieuws. Zijn tweede les was evenmin vernieuwend. Alles wat ie verteld staat immers in de studentencursus van het OAK en aangezien ik die heb…

Nu middag, dadelijk eten. Nog geen echt idee wat het worden zal. Hopelijk mag ik mee met Bjorn en Marijke…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.