Ice Age: ScratWat reeds lang werd aangekondigd is werkelijkheid geworden: ik ben op bezoek geweest bij Jef en Mieke. Niet zomaar een ‘bezoek’, nee nee, er was film en eten en drank voorzien. En goed gezelschap. Ik had Ice Age (2002) al eens eerder gezien maar een goeie film mag je gerust meermaals bekijken. Vooral de eerste helft hebben we hartelijk gelachen, Jef nog het meest. Nee serieus, het was echt een fijne avond. We hebben later nog uren gepraat over paardjes en veulentjes. Pas nu realiseer ik me opnieuw dat er meer is in het leven dan alleen werken voor de Unief. Het is trouwens ook tijd dat ik eens zelf iets organiseer, bij mij op kot welteverstaan. Koken kan ik, da’s geen probleem. Het is alleen dat er niet zoveel plaats is en een openbare keuken is nu niet meteen de gezelligste locatie voor een avondje onder vrienden. Hmm, idee: zelf eten koken en daarna de brats op, dat is best nog wel doenbaar..

Morgenvroeg komt het opperhoofd met de auto helemaal naar Gent. We gaan naar Zeeland, ik ga weer eens werken in het Zeeuws archief. Dat betekent vroeg opstaan en zien dat ik alles bij heb. Daarnaast ook nog inpakken voor het weekend want ik kom pas zondagavond terug naar Gent. Dat doet me er trouwens nog aan denken dat ik thuis moet gaan kijken voor een cadeautje voor de verjaardag van An deze zondag. Weet nog niet meteen wát maar dat zal wel in orde komen. :)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *