Ice Age: ScratWat reeds lang werd aangekondigd is werke­lijkheid gewor­den: ik ben op bezoek geweest bij Jef en Mieke. Niet zomaar een ‘bezoek’, nee nee, er was film en eten en drank voorzien. En goed gezelschap. Ik had Ice Age (2002) al eens eerder gezien maar een goeie film mag je gerust meer­maals bek­ijken. Vooral de eerste helft hebben we hartelijk gelachen, Jef nog het meest. Nee serieus, het was echt een fijne avond. We hebben lat­er nog uren gepraat over paard­jes en veu­len­t­jes. Pas nu realiseer ik me opnieuw dat er meer is in het lev­en dan alleen werken voor de Unief. Het is trouwens ook tijd dat ik eens zelf iets organ­iseer, bij mij op kot wel­tev­er­staan. Koken kan ik, da’s geen prob­leem. Het is alleen dat er niet zoveel plaats is en een open­bare keuken is nu niet meteen de gezel­lig­ste locatie voor een avond­je onder vrien­den. Hmm, idee: zelf eten koken en daar­na de brats op, dat is best nog wel doen­baar..

Mor­gen­vroeg komt het opper­hoofd met de auto hele­maal naar Gent. We gaan naar Zee­land, ik ga weer eens werken in het Zeeuws archief. Dat betekent vroeg opstaan en zien dat ik alles bij heb. Daar­naast ook nog inpakken voor het week­end want ik kom pas zonda­gavond terug naar Gent. Dat doet me er trouwens nog aan denken dat ik thuis moet gaan kijken voor een cadeaut­je voor de ver­jaardag van An deze zondag. Weet nog niet meteen wát maar dat zal wel in orde komen. :)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *