Zo griezelig, dat is hier vlak om de hoek, op een paar honderd meter van mijn deur. Het Citadelpark kent nog wel zulke verhalen, maar dat maakt het er nog niet beter op. Brr.

Moord in Gent

In Gent is vanmiddag het lijk van een 20-jarige studente gevonden. Het parket van Gent gaat uit van een doodslag en heeft al enkele mensen ondervraagd. Het slachtoffer is afkomstig uit Sint-Gillis-Waas en zat op kot in Gent.

Het lichaam werd omstreeks 14 uur gevonden in het Citadelpark, achter het seniorenclubhuis in de Emile Clauslaan [sic, Emiel Clauslaan]. De omgeving werd onmiddellijk afgezet en onderzocht en het gerecht liet al enkele personen ondervragen. Over de identiteit van die personen wil het parket niets kwijt. Daarvoor is het onderzoek nog in een te vroeg stadium, deelde parketwoordvoerster Nicole De Rouck mee.

(Bronnen: Belga, De Morgen, Het laatste nieuws)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *