Zo griezelig, dat is hier vlak om de hoek, op een paar hon­derd meter van mijn deur. Het Citadel­park kent nog wel zulke ver­halen, maar dat maakt het er nog niet beter op. Brr.

Moord in Gent

In Gent is van­mid­dag het lijk van een 20-jarige stu­dente gevon­den. Het par­ket van Gent gaat uit van een doo­d­slag en heeft al enkele mensen ondervraagd. Het slachtof­fer is afkom­stig uit Sint-Gillis-Waas en zat op kot in Gent.

Het lichaam werd omstreeks 14 uur gevon­den in het Citadel­park, achter het senioren­club­huis in de Emile Claus­laan [sic, Emiel Claus­laan]. De omgev­ing werd onmid­del­lijk afgezet en onder­zocht en het gerecht liet al enkele per­so­n­en ondervra­gen. Over de iden­titeit van die per­so­n­en wil het par­ket niets kwi­jt. Daar­voor is het onder­zoek nog in een te vroeg sta­di­um, deelde par­ket­wo­ord­vo­er­ster Nicole De Rouck mee.

(Bron­nen: Bel­ga, De Mor­gen, Het laat­ste nieuws)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *