Griekse ouzo

Lagere BTW op café in Griekenland klinkt niet alleen leuk voor toeristen. Met goedkope alcohol kan je ook veel makkelijker je opstandige bevolking koest houden.

Premier Antonis Samaras maakte gisteren bekend dat de btw in restaurants en cafés op 1 augustus verlaagd wordt van 23 naar 13 procent. […] De Griekse regering hoopt dat de belissing het toerisme zal aanwakkeren. […] De aankondiging kwam er enkele uren voor het parlement zich boog over een omstreden hervorming van de openbaren diensten, waardoor duizenden ambtenaren hun baan verliezen.1EZ, Athene verlaagt btw voor horeca, De Tijd, 18 juli 2013, p. 7.

Misschien is gratis bier wel een ideetje voor Morsi in Egypte of Assad in Syrië?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *