Tim Van Damme

Persoonlijk heb ik Tim Van Damme nooit ontmoet. Carmen had een sticker van zijn olifant op haar laptop. Ik ken zijn werk via Max Voltar en Made by Elephant. En mijn mini-portfolium is geïnspirireerd op zijn visitekaartje, with love.

“Eerlijk: het zakelijke aspect kan me gestolen worden. Ik wilde gewoon mooie websites en applicaties bouwen.”1Ben Serrure, M/V van de dag: Tim Van Damme, De Tijd, 18 juli 2013, p. 2.

Herkenbaar. Wat creativiteit betreft ga ik ook nooit eerder naar de potentiële opbrengst kijken, maar eerder subjectief op zoek wat ik graag doen. Ik denk ook dat er weinig artiesten zijn die zich willen bezighouden met paperassen. Daarvoor heb je boekhouders. Maar ergens is het wel nodig. Want het verhaal van Tim is eerder uitzondering dan regel.

Facebook kocht Instagram in augustus 2012 voor 1 miljard dollar. 100 miljoen daarvan werd over de 14 werknemers verdeeld.

Money doesn’t buy happiness, but it does buy marshmallows, which are kinda the same thing.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *