Tim Van Damme

Persoonlijk heb ik Tim Van Damme nooit ontmoet. Carmen had een sticker van zijn olifant op haar laptop. Ik ken zijn werk via Max Voltar en Made by Elephant. En mijn mini-portfolium is geïnspirireerd op zijn visitekaartje, with love.

“Eerlijk: het zakelijke aspect kan me gestolen worden. Ik wilde gewoon mooie websites en applicaties bouwen.” ((Ben Serrure, M/V van de dag: Tim Van Damme, De Tijd, 18 juli 2013, p. 2.))

Herkenbaar. Wat creativiteit betreft ga ik ook nooit eerder naar de potentiële opbrengst kijken, maar eerder subjectief op zoek wat ik graag doen. Ik denk ook dat er weinig artiesten zijn die zich willen bezighouden met paperassen. Daarvoor heb je boekhouders. Maar ergens is het wel nodig. Want het verhaal van Tim is eerder uitzondering dan regel.

Facebook kocht Instagram in augustus 2012 voor 1 miljard dollar. 100 miljoen daarvan werd over de 14 werknemers verdeeld.

Money doesn’t buy happiness, but it does buy marshmallows, which are kinda the same thing.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *