Het was erg fijn en helemaal niet moeilijk bereikbaar. Leukst van al vond ik persoonlijk: Bruno Vanden Broecke die op uistekende wijze een nummer van Tom “Admiral Freebee” Van Laere speelt; het immer heerlijke Hooverphonic; en de geweldige grappen van Guy Mortier, Mark Uytterhoeven, Wouter Deprez, en eigenlijk ook wel Tine Embrechts. We hebben zelfs nog een oranje Humo-hoedje gekregen. Dat zal deze zomer zéker nog van pas komen!

De meeste foto’s hierboven zijn © Gie Knaeps, behalve die links onderaan. Vrijdagavond om tien voor negen zal Canvas een opname van het gebeuren uitzenden.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.