Slongs Dievanongs: Lacht nor mi

Zonnige namiddag in Antwerpen. We wandelen van de Groenplaats naar Grote Markt, door de nauwe passage van de Jan Blomstraat. Daar staat een grote groep mensen rond een zingende straatartieste. Een onbekend nummer dat ze brengt met veel overtuiging. De tekst herken ik niet meteen. Die blijkt plat Antwerps. Wat ik me wel nog herinner zijn twee bruine ogen die me blijven volgen terwijl ik voorbij loop. Ik lach terug.

Pas enkele weken later besef ik om wie het ging: Charissa Parassiadis, beter bekend als Slongs Dievanongs uit den coStA. De frontvrouw van Halve Neuro pakte dé zomerhit met haar optimistisch Lacht nor mij.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *