Slongs Dievanongs: Lacht nor mi

Zonnige namiddag in Antwerpen. We wandelen van de Groenplaats naar Grote Markt, door de nauwe passage van de Jan Blomstraat. Daar staat een grote groep mensen rond een zingende straatartieste. Een onbekend nummer dat ze brengt met veel overtuiging. De tekst herken ik niet meteen. Die blijkt plat Antwerps. Wat ik me wel nog herinner zijn twee bruine ogen die me blijven volgen terwijl ik voorbij loop. Ik lach terug.

Pas enkele weken later besef ik om wie het ging: Charissa Parassiadis, beter bekend als Slongs Dievanongs uit den coStA. De frontvrouw van Halve Neuro pakte dé zomerhit met haar optimistisch Lacht nor mij.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *