Slongs Dievanongs: Lacht nor mi

Zonnige namid­dag in Antwer­pen. We wan­de­len van de Groen­plaats naar Grote Markt, door de nauwe pas­sage van de Jan Blom­straat. Daar staat een grote groep mensen rond een zin­gende straatar­ti­este. Een onbek­end num­mer dat ze brengt met veel over­tuig­ing. De tekst herken ik niet meteen. Die blijkt plat Antwerps. Wat ik me wel nog herin­ner zijn twee bru­ine ogen die me bli­jven vol­gen ter­wi­jl ik voor­bij loop. Ik lach terug.

Pas enkele weken lat­er besef ik om wie het ging: Charis­sa Paras­siadis, beter bek­end als Slongs Dievanongs uit den coS­tA. De frontvrouw van Halve Neu­ro pak­te dé zomer­hit met haar opti­mistisch Lacht nor mij.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *