Er is wat loos

Capitol Hill in WashingtonIn Washington. Althans als ik het radionieuws mag geloven. Men zou Capitol Hill aan het ontruimen zijn, en de mensen vragen weg te blijven uit de buurt van het Witte Huis. Bij de nieuwssites heb ik nog niets kunnen vinden. Wonkette is wel al mee. Later meer.

Update: Er zou een klein passagiersvliegtuigje het luchtruim boven de hoofdstad zijn binnengedrongen, waardoor men de belangrijkste plaatsten preventief evacueerde. Bush zelf was niet thuis, hij zat op de fiets.

Weinig spectakel dus. Wat een saaie, drukke dag vandaag…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.