Begin deze week zat er brief in de bus. Daarbij zaten ook twee toegangskaartjes. Blijkbaar hadden we nog eens iets gewonnen. Gratis toegang voor een show in Antwerpen. Een of ander evenement genaamd de Pop Poll. Blijkbaar organiseren ze dat ieder jaar. Populariteitswedstrijden zijn niks voor mij. Hoe minder mensen zich uitzonderlijk verheven voelen, des te beter.

Humo Pop Poll 2006Aangezien lief en ik besloten dan toch maar eens een kijkje te nemen daar in het Sportpaleis wilden we wel eerst weten wat er zoal te beleven zou vallen. Ik heb toch even mogen zoeken vooraleer het programma van die avond opdook. Naast de volledig onbekende namen op de afbeelding hiernaast komen ook nog: Anouk, Zita Swoon, De Dolfijntjes XL, Gabriel Rios, Neveneffecten, en Laura Lynn. Hrmmm, die laatste naam heb ik precies nog ergens gehoord… Gaat die niet naar Athene voor België? Met Eurosong, ja toch?

Soit, volgens Humoradio gaat het hier om een evenement dat “onder geen beding te missen is: die avond verwachten we de crème de la crème van al wat in Vlaanderen, Nederland en vér daarbuiten ooit op verdienstelijke wijze een podium beklommen heeft.”

Sounds tempting. Sint-Mortier zij geprezen als we er geraken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.