Canvas vs Sporza

Sporza logoOpstaan om zes uur om te gaan werken, autorijden doorheen de Limburgse far east, bij de oogarts door allerlei toestellen turen, rondstruinen door Hasselt op zoek naar alles en niets, fietsen om eten… Voor mij was de dag lang genoeg. Gelukkig spelen ze vanavond Memento op televisie. Loes had al vaak laten merken dat het geen slechte film was, dus ik keek er wel naar uit.

Maar wat is er te zien op Canvas om vijf voor negen? Sjotten, en het filmke spelen ze pas om twintig voor twaalf! Awel merci.

(En dan te zeggen dat die voetbalrechten dan zoveel miljoenen hebben gekost…)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.