Boekenbeurs 2006 AntwerpenDe zeventigste Boekenbeurs zit er alweer op en vreemd genoeg was er dit jaar weinig te merken van de gebruikelijke sauna-temperaturen. Minder bezoekers dan vorig jaar, maar 165.000 is nog steeds een groot succes. In het Bouwcentrum kon je met momenten op de koppen lopen. Naar het schijnt waren er tijdens de signeersessie van Tom Boonen zelfs dranghekken nodig. Veel volk dus.

En ook veel boeken. Loes en ik keken onze ogen uit met al dat papieren lekkers. Naar jaarlijkse traditie kochten we bij Unicef een pakketje kerstkaarten: 10 stickerkaarten waarmee je 100% uniek uit de hoek kan komen. :) Voor mezelf bracht ik nog een klein boekje mee met cartoons van Jeroom, en toen was iedereen blij.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. De eerste keer sinds jaren dat ik eens niet naar de boekenbeurs geweest ben.

    Geen geld hebben en naar de boekenbeurs gaan, dat gaat niet samen hé ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *