Casper en Hobbes

Calvin Hobbes exploding headAl jaren ben ik fan van de strips over Casper & Hobbes, een zes jaar oud, fantasierijk jongetje en zijn opgevuld knuffeldier. Ook al is Bill Watterson al meer dan tien jaar gestopt, zijn personages spreken nog steeds tot de verbeelding en de cartoons blijven eeuwig grappig. Heerlijk om te lezen!

Onlangs gebruikte Robot Chicken de jongen en z’n tijger in een van hun filmpjes. De onschuldige sfeer uit de stripverhalen is ver zoek, maar wel grappig. Let overigens ook op Grand Theft Mario. #

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Mijn zoontje heet Casper en ik ben op zoek naar een hobbes-knuffeldier… kan iemand van jullie mij de goede kant op sturen. Ik weet dat er officieel geen van gemaakt zijn… niet-officieel wel… Alvast bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *