Free Hugs CouponDing-dong! Weer een stap dichter bij tram drie. Als de berekenin­gen van Wolfram|Alpha klop­pen dan wordt ik van­daag 9862 dagen oud. Op zich is dat natu­urlijk een peulschil, hoor ik opa denken, want lat­er deze maand vieren we zijn tachtig­ste.

In principe is het een dag als een ander, al wordt het wel een bij­zon­der drukke. Omdat ik op voor­hand geen doos prallines heb kun­nen kopen haal ik er vlug een­t­je in het winkelt­je om de hoek, zodra dat opent. En ’s avonds zou ik eigen­lijk thuis moeten zijn om Mar­git nog een laat­ste Engelse bijles te geven aan Mar­git voor haar grote test van woens­dag. Maar dat gaat lekker niet door.

Vanavond zit ik in Brus­sel, in Etter­beek, tegen­over het Leopold­park. Pieter heeft voor mij een extra uitn­odig­ing kun­nen rege­len voor de open­ingspar­ty van het vernieuwde kan­toor van Google. Beet­je netwerken en zo. Brus­sel is niet bij de deur, wat wil zeggen dat ik niet al te lang kan bli­jven, maar dat sluit plezi­er mak­en niet uit. Al had ik miss­chien toch beter een dag­je vrij genomen.

Alhoewel ik de voor­bi­je jaren niets verwacht is cadeaut­jes kri­j­gen toch nog best leuk. Ik ben al meer dan tevre­den met iets kleins. Neem nu de mooie theepot die ik van thuis kreeg. Die komt lekker van pas tij­dens de komende koude dagen.

Nog fijn­er is het om te delen. Daarom voor iedereen onder­staande afprint­bare bon. Maak er alvast een even fijne dag van. :)

Free Hugs Coupon

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *