Free Hugs CouponDing-dong! Weer een stap dichter bij tram drie. Als de berekeningen van Wolfram|Alpha kloppen dan wordt ik vandaag 9862 dagen oud. Op zich is dat natuurlijk een peulschil, hoor ik opa denken, want later deze maand vieren we zijn tachtigste.

In principe is het een dag als een ander, al wordt het wel een bijzonder drukke. Omdat ik op voorhand geen doos prallines heb kunnen kopen haal ik er vlug eentje in het winkeltje om de hoek, zodra dat opent. En ’s avonds zou ik eigenlijk thuis moeten zijn om Margit nog een laatste Engelse bijles te geven aan Margit voor haar grote test van woensdag. Maar dat gaat lekker niet door.

Vanavond zit ik in Brussel, in Etterbeek, tegenover het Leopoldpark. Pieter heeft voor mij een extra uitnodiging kunnen regelen voor de openingsparty van het vernieuwde kantoor van Google. Beetje netwerken en zo. Brussel is niet bij de deur, wat wil zeggen dat ik niet al te lang kan blijven, maar dat sluit plezier maken niet uit. Al had ik misschien toch beter een dagje vrij genomen.

Alhoewel ik de voorbije jaren niets verwacht is cadeautjes krijgen toch nog best leuk. Ik ben al meer dan tevreden met iets kleins. Neem nu de mooie theepot die ik van thuis kreeg. Die komt lekker van pas tijdens de komende koude dagen.

Nog fijner is het om te delen. Daarom voor iedereen onderstaande afprintbare bon. Maak er alvast een even fijne dag van. :)

Free Hugs Coupon

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *