Blogger to WordPressMijn overstap van Blogger naar WordPress is vlot verlopen. Er scheelt alleen nog iets aan de afbeeldingen, die lijken niet mee te willen werken. Eens uitzoeken of ik daar geen oplossing voor kan vinden want ik voel er weinig voor om alle afbeeldingen opnieuw manueel toe te voegen.

(Later) Deze plugin zou me al een heel pak werk kunnen besparen.

(Nog wat later) Damn! Dat importeren lijkt dus niet te lukken. Er zijn nog mensen die hetzelfde probleem ondervonden. Dan maar de moeilijke weg nemen en alle afbeeldingen manueel importeren. Morgen.

(13 december) Enkele templates en plugins getest, categoriën en een deel afbeeldingen toegevoegd, en een nieuwe feed bij FeedBurner gemaakt. Ik zou de oude wel willen hergebruiken, maar die heb ik blijkbaar nooit geregistreerd… Nog een paar dagen, denk ik, en dan kan het nieuwe log officieel open.

(15 december) Out with the old, in with the new. Welkom!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

18 reacties

    1. Dankje. Alles begint stilaan vorm te krijgen. Ik heb de voorbije maand toch al heel wat themes gevonden, maar mijn kennis van PHP is voorlopig nog net iets te beperkt om zelf veel te gaan sleutelen aan de layout. We zullen binnen een half jaar eens zien of ik er al wat meer van begrijp.

  1. WordPress is super! Ook eens blogger getest in het prille begin en vond dat verre van gebruiksvriendelijk!
    Veel succes ermee! Leuke blog heb je!

    1. Dankjewel Grietje. Blogger is sinds 2006 wel gewijzigd, maar WordPress blijft voorlopig toch beter wanneer je méér mogelijkheden wil. Dat, en de self-hosted versie is een bijzonder goede leerschool om ook de achterkant van het web te leren kennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *