Bxl Blog logoEen uitnodiging voor de vijfde verjaardag van BxlBlog. Meer was er niet nodig om mijn avond vorm te geven. Mateusz stuurde me de uitnodiging via Facebook, en na onze Friday Session op het werk vertrok ik met Cristina naar Wet89 met in de Brusselse metro.

Halte Maelbeek. Net tussen Wetstraat en de Europese wijk. Waarschijnlijk ook het grootste tochtgat van heel Brussel. De Wetstraat oversteken is geen sinicure wanneer je aan de verkeerde kant staat.

De bar was nog niet open, maar de WiFi wel. Helaas slaagde ik er niet in het paswoord te vinden. Geen tip op Foursquare. Geen hint in Google. Het laatste kwartier van die EURO 2012 openingsmatch heb ik dus gemist.

De barman arriveerde ongeveer een uur later op zijn fixie. De sleutel in de hand. De rest van de avond liep als een trein. Veel bekende gezichten. De wereld is klein als je in Brussel werkt, in Antwerpen woont en Gent studeerde en in Hasselt geboren werd.

België is een zakdoek groot. Maar dat maakte de avond des te beter.

Wijn in plastic pintjes? Tsjeverij!
Wijn in plastic pintjes? Tsjeverij!
Vedett
De tafel aan het begin van de avond: Vedett
EURO 2012 op groot scherm
Na een tijdje kregen we dan toch EURO 2012 op groot scherm.
Nog meer Vedett
De tafel later op de avond: nog meer Vedett
Mojito op het perron
Het einde van een fijne avond: Mojito op het perron van Brussel-Centraal.
Nog lang niet gedaan, the party is.
"Nog lang niet gedaan, the party is." -- Yoda
Vedett Extra Blond in Antwerpen
In Antwerpen hebben ze ook Vedett: Extra Blond!
At night the freaks come out to play
At night the freaks come out to play....

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *