De rugza­kken van East­pak. Je kent ze vast wel van op school. ’s Ocht­ends onder­weg naar het cen­traal sta­tion passeer ik hor­den kinderen met zo’n rugzak die haast dubbel zo zwaar lijkt als zijzelf. En toch scheurt dat ding niet. Dat is waarschi­jn­lijk het beeld dat iedereen wel kent. Hoog tijd dus om iets nieuws te proberen.

Net dat moeten ze bij East­pak hebben gedacht, want op hun uitn­odig­ing stond in koeien van let­ters de vol­gende vraag: When was the last time you did some­thing for the first time?

When was the last time you did something for the first time?

Euhm… die eerste keer is al een lange tijd gele­den, en dat Ital­i­aans meis­je ben ik onder­tussen al enkele jaren uit het oog ver­loren. Maar mijn nieuws­gierigheid was wel gewekt. Wat er pre­cies stond te gebeuren was voor­lop­ig nog een raad­sel. Enkel de datum van onze afspraak was bek­end.

Afspraak op de Groen­plaats in hart­je Antwer­pen. Een stral­ende dag. Ideaal voor onze eerste opdracht: een gezel­lig fiet­stocht­je onder de deskundi­ge begelei­d­ing van beroep­santwer­pe­naar Tan­guy Otte­mer. Want het was elf uur en er moest eerst iets gegeten wor­den.

Een lekker ont­bi­jt in de gezel­lige eetkamer van de B&B bij Geor­gette. Haar hon­ing-tijm dress­ing op basis van yoghurt was zo voortr­e­f­fe­lijk dat ik op slag ver­gat om foto’s te nemen.

Het let­ter­lijke hoogtepunt van de dag moest echter nog vol­gen. We fiet­sten verder, voor­bij het Zuid tot aan de heli­haven in de buurt van Petrol. Dus dat bedoelden ze dus met learn to fly!

Helicoptervlucht boven Antwerpen

Van hoogtevrees heb ik zelden last. Geen enkel bezwaar dus tegen zo’n toert­je boven ’t Stad! Bij het welkom­st­pakket na mijn ver­huis zat een grote stad­skaart, maar dit was toch nog wat anders! Geweldig om de stad langs boven te zien. Sebas­ti­aan maak­te er dit film­p­je van.

East­pak deliv­ered! Om dan nog maar te zwi­j­gen van de tas die iedereen cadeau kreeg. Een gri­js­roze mod­el, voor het lief. Ze hebben overi­gens ook shoud­er­tassen voor young adults. Die Andrek Barista Brown lijkt anders een uit­stek­ende opvol­ger voor wan­neer m’n huidi­ge schoud­er­tas het begeeft. </hint>

Dankuwel East­pak voor deze zalige dag! En nu nog een vraag voor jou: When was the last time you did some­thing for the first time?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Super leuk! En wat een vraag… ‘denk denk’.
    Ik moet trouwens ook nog even een goede rugzak hebben voor de vakantie, zat aan East­pak te denken =p

    1. Nieuwe muziek ont­dekken doe jij toch alti­jd? ;-) Als rugzak is East­pak het over­we­gen waard, maar als je een verre reis maakt zou ik toch voor een grotere zak opteren. Of zoek je zo’n trekker­srugzak?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *