The Empire Brokeback

C3PO en R2D2 (Star Wars)Vanavond reiken ze in Hollywood naar jaarlijkse gewoonte de Oscars uit. Een van de belangrijkste genomineerden is Brokeback Mountain, die genomineerd is in maar liefst 8 categorieën, waaronder die voor beste film.

Dat een film populair is kan je tegenwoordig al gauw afleiden uit het aantal parodieën dat opduikt. Denk maar aan de amateurfilmpjes die ten tijde van Lord of the Rings werden gemaakt. Ook met BBM is het dus niet anders, wanneer je deze reeks bekijkt. Om u alvast een voorsmaakje te geven, volgt hier een versie met C-3PO en R2-D2 in de hoofdrol.

It was a friendship… that became a rebel alliance. It’s the greatest love story never told. A parody of the “Brokeback Mountain” trailer, starring C-3PO and R2-D2.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.