Patatten pellen zonder schellenAkkoord, het filmpje is misschien onverstaanbaar voor niet-Aziaten, maar als je goed oplet kan je jezelf een hoop werk besparen. De volgende keer dat ik nog eens aardappelen klaarmaak, wanneer dat ook ooit mag zijn, wil ik dit trucje wel eens proberen. Koks aller landen, probeer het nu!

https://www.youtube.com/watch?v=37GVvxcyz6I

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Handig ^^ die japanners vinden toch altijd zo een manier uit om iets snel te doen gaan, doet me denken aan da filmke waar ze een tshirt vouwen :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *