Stroomonderbreking

Kaars en kaarslichtHalf tien ’s avonds, alle lichten in huis flikkeren onheilspellend aan en uit. Een half uurtje later staat de man van de electriciteitsdienst aan de deur om te vertellen dat binnen onbepaalde tijd de elektriciteit in onze wijk zal worden afgesloten: geen verlichting, geen diepvries, geen internet.

Ik maak er mij helemaal niet druk om. Het is eens iets anders. Nu kan je tenminste nog eens wat sterren aan de hemel zien, en al dat kaarslicht is eigenlijk wel ontzettend gezellig. Iemand die zin heeft in een gezellig potje Risk?

5 november: Een grote stroomonderbreking legde gisteren een deel van West-Europa plat. Miljoenen mensen zouden in het donker hebben gezeten. Gaat dit bij ons net zo’n trend worden als aan de overkant van de grote plas?

6 november: Ook in enkele Vlaams-Brabantse gemeenten viel vanavond de stroom uit. De kans op die kleine babyboom binnen negen maanden lijkt dus met de dag groter te worden.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. You, fuck off, and the horse you ride and all your degrees, who the fuck cares about it? What is this for? to show how fucking smart you are? you, look, he know a lot-a-bout greeks. Who the fuck are the greeks, where are them? What do you know? Who the fuck cares about you? i mean, i would be your friend, why would i need you? why would anyone need you? FUCK OFF, why dont you come the Chile on vacations, learn to live!

  1. Volgens mij is anonymus heel kwaad op u of heeft hij net spam verstuurd met de verborgen reclame om naar Chilie op vakantie te gaan. Vriendelijke mensen daar in die streek hoor …

   1. Deze anonymous mag van mij gerust blijven staan. Hij is wel onbeschoft maar de commentaar is zo bizar: paarden, Grieken, vakantie in Chili. Ik klik liever niet op de delete-knop dus laat maar lekker staan.

  1. Een nieuwe babyboom, dat zou wat zijn. En ik zou het wel fijn vinden moest ik er nog een klein broertje bijkrijgen. Of pa en ma er ook zo over denken is natuurlijk een andere zaak.

   @ Anonymous: Ook een prettige dag. :)

 2. Tidj,

  Sorry to spam this post, but where this you fin your template? Especially how the hell can make the comments stars?:)

  Regards

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *