Kilometers vreten

Hoogst­waarschijnlijk zal ik het zijn die straks Loes naar huis brengt met de auto. Dat lijkt weinig speciaal, maar ik ben nog steeds aan het leren rijden. Een rijbewijs is immers levensbelangrijk voor iemand die van plan is straks af te studeren om daarna te gaan werken. Veel oefenen dus tijdens de weekends.

Ik mocht al eens eerder naar Herenthout rijden, maar dat was toch al een tijdje geleden. Van de 45 kilometers heenrit gaan er zo’n dertig over de autosnelweg. Dat heb ik nog maar weinig gedaan. En het regenweer van de laatste dagen zal het er niet makkelijker op maken, vrees ik.

Heusden naar Herenthout

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.