FileWaarom doen mensen hun knipperlichten aan bij een file?

De eerste weken dat ik mijn rijbewijs op zak had vroeg ik me dat wel vaker af. Tijdens de rijlessen kwam ik zelden stilstaand verkeer tegen, en filevorming in Limburg bestaat haast niet.

Enkele ritten naar Gent en Brussel leerden me echter dat knipperlichten een eenvoudige manier zijn om andere automobilisten te waarschuwen voor een aankomende file.

Een rijbewijs hebben wil dus zeker niet zeggen dat je alles al weet.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.