Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest (2006)

Het is ondertussen meer dan twee jaar geleden sinds ik mijn eerste bericht blogde, over de film Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl. Vandaag gaat het over het tweede deel, dat de titel Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest meekreeg.

Kapitain Jack Sparrow (Johnny Depp), Will Turner (Orlando Bloom) en Elizabeth Swann (Keira Knightley) nemen het in dit vervolg op tegen de legendarische kapitein van de ‘Vliegende Hollander’, Davey Jones (Bill Nighy). Blijkbaar is Sparrow hem nog het een en ander verschuldigd, en daarom schieten Will en Elizabeth hem te hulp.

De laatste dagen is er heel wat te doen geweest om een trailer die men eigenlijk nog niet had willen vrijgeven, maar op de Russische filmsite Filmz.ru trekken ze zich daar niet veel van aan. Het voorsmaakje bekijken kan dus voorlopig nog steeds. Bijkomend beeldmateriaal is overigens eenvoudig op te sporen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *