Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest (2006)

Het is onder­tussen meer dan twee jaar gele­den sinds ik mijn eerste bericht blogde, over de film Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl. Van­daag gaat het over het tweede deel, dat de titel Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest meekreeg.

Kap­i­tain Jack Spar­row (John­ny Depp), Will Turn­er (Orlan­do Bloom) en Eliz­a­beth Swann (Keira Knight­ley) nemen het in dit ver­volg op tegen de leg­en­darische kapitein van de ‘Vliegende Hol­lan­der’, Dav­ey Jones (Bill Nighy). Blijk­baar is Spar­row hem nog het een en ander ver­schuldigd, en daarom schi­eten Will en Eliz­a­beth hem te hulp.

De laat­ste dagen is er heel wat te doen geweest om een trail­er die men eigen­lijk nog niet had willen vri­jgeven, maar op de Rus­sis­che film­site Filmz.ru trekken ze zich daar niet veel van aan. Het voors­maak­je bek­ijken kan dus voor­lop­ig nog steeds. Bijkomend beeld­ma­te­ri­aal is overi­gens een­voudig op te sporen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *