Q-Unit
Q-Unit
Doorgaans ben ik niet zo te vinden voor gansta’ rap. En wanneer ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen ieder jaar weer op één staat in de top duizend aller tijden, dan verander ik resoluut van zender. Maar een combinatie van beiden moet toch de moeite waard zijn om even te beluisteren.

Neem nu bijvoorbeeld Q-Unit: een ongewone mix van 50 Cent en Freddy Mercury, voormalig zanger van Queen. De nummers dragen titels als ‘Crazzy Little Pimp Called Love’ en ‘Bohemian Wanksta’. Waarschijnlijk (nog) nergens in de winkels te vinden, maar wel lekker gratis te downloaden bij VisionX.

Volgens broer is dit het beste nummer: We will rock you in da club.

https://www.youtube.com/watch?v=Mm6QKhrrkXs

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. Nu vraag ik me af of iemand om te lachen zulke hilarische titels verzint of dat het serieus bedoeld is. Het maakt eigenlijk niet uit want ’t blijft ge-wel-dig.

  2. When i first got here i thought this would be an english blog. Suprise! :D
    This is dutch right ?

  3. Nog meer Queen om te lachen: “Bohemian Crapsody” van Sickboy (uit Antwerpen). Verknipte breakcore aan heel veel beats per minuut.

  4. ik snap niet wat jullie hier doen weten jullie wel wat deze idioten doen als ze zich vervelen een site hacken van iemand die er heel gard aan gewerkt heeft om het vervolgens vol te gooien met vieze gore praat stoer hoor meer kunnen jullie niet als zo laag bij de grond ik lach me echt suf om jullie stelletje klootzakken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *