Q-Unit
Q‑Unit
Door­gaans ben ik niet zo te vin­den voor gans­ta’ rap. En wan­neer ‘Bohemi­an Rhap­sody’ van Queen ieder jaar weer op één staat in de top duizend aller tij­den, dan veran­der ik res­olu­ut van zen­der. Maar een com­bi­natie van bei­den moet toch de moeite waard zijn om even te beluis­teren.

Neem nu bijvoor­beeld Q‑Unit: een onge­wone mix van 50 Cent en Fred­dy Mer­cury, voor­ma­lig zanger van Queen. De num­mers dra­gen titels als ‘Crazzy Lit­tle Pimp Called Love’ en ‘Bohemi­an Wanks­ta’. Waarschi­jn­lijk (nog) ner­gens in de winkels te vin­den, maar wel lekker gratis te down­load­en bij VisionX.

Vol­gens broer is dit het beste num­mer: We will rock you in da club.

https://www.youtube.com/watch?v=Mm6QKhrrkXs

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

9 reacties

  1. Nu vraag ik me af of iemand om te lachen zulke hilar­ische titels verzint of dat het serieus bedoeld is. Het maakt eigen­lijk niet uit want ’t bli­jft ge-wel-dig.

  2. When i first got here i thought this would be an eng­lish blog. Suprise! :D
    This is dutch right ?

  3. Nog meer Queen om te lachen: “Bohemi­an Crap­sody” van Sick­boy (uit Antwer­pen). Verknipte break­core aan heel veel beats per min­u­ut.

  4. ik snap niet wat jul­lie hier doen weten jul­lie wel wat deze idioten doen als ze zich verve­len een site hack­en van iemand die er heel gard aan gew­erkt heeft om het ver­vol­gens vol te gooien met vieze gore praat sto­er hoor meer kun­nen jul­lie niet als zo laag bij de grond ik lach me echt suf om jul­lie stel­let­je klootza­kken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *