Blue British ShorthairZe zijn er thuis niet zo voor te vinden vanwege allergieën en dergelijke, maar als lief en ik gaan samenwonen willen we toch graag een poes in huis. Voor mij graag zo’n effen grijsje. Loes vertelde onlangs dat een vriendin van haar enkele poesjes wegdeed en dat er ook nog een grijsje tussen zat. Ik was meteen dolenthousiast, maar het zou toch niet zijn mogen.

Gisterenavond keek ik wat rond op Flickr en al doende kwam ik uit bij de foto’s van Cam Seslaf. Deze Braziliaanse heeft een grijze kater genaamd Dimitri zoals ik er ook wel dolgraag eentje zou willen. Blijkbaar heet zoiets een blue british shorthair. Klinkt tamelijk duur. Maar de afbeeldingen uit haar fotoset zijn wél heel erg mooi als je het mij vraagt!

Blue British Shorthair Blue British Shorthair Blue British Shorthair Blue British Shorthair Blue British Shorthair Blue British Shorthair

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *