Rokjesweer

Na een laatste dagje werken is het eindelijk nog eens tijd voor wat vakantie. Dat verlof was dringend nodig, om te ontspannen én om ons appartement af te werken. Tot dinsdag 14 april hoef ik dus niet meer te pendelen tussen thuis en werk.

Sinds ik midden november bij QueroMedia begonnen ben heb ik geen enkele werkdag gemist, nooit ziek geweest, en altijd op tijd. De job blijft boeien en ik ga nog steeds graag werken. Maar het was tijd voor een break. Vroeg ik aanvankelijk vijf dagen, dan heb ik er uiteindelijk 10 gekregen. Twee weekends en Paasmaandag maken een groot verschil.

What to do, what to do… Meer dan genoeg! Alvorens ze weer voor enkele maanden naar het buitenland vertrekken wil ik nog graag m’n grootouders bezoeken in Hasselt. We gaan ook uitgebreid Loes haar verjaardag vieren. Oorspronkelijk zouden we naar het buitenland gaan, maar dan zal het nu toch een last-last-minute moeten worden. En dan is er nog die Bongo Bon.

Maar eerst gaan we naar de bioscoop: Monsters vs. Aliens.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Hoewel ik behoorlijk laat ben met de reactie.. geniet nog van je laatste dag(en) vakantie! En dat van die Bongo-bons, zo zijn er nog wel een paar denk ik. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *