Portal: No Escape

The cake is not a lie! Het is me eindelijk gelukt om Portal uit te spelen. Ik ben de voorbije jaren enkele keren opnieuw begonnen en dacht dat er meer levels zouden zijn, maar na de laatste test staat er weldegelijk een taart op je te wachten. :-)

Nu het verhaal gedaan is wil ik eigenlijk nog wel meer. Binnenkort zou Portal 2 te downloaden zijn via Steam. Tot dan zal je het echter moeten doen met o.a. deze kortfilm gebaseerd op het Portal spel. Regisseur Dan Trachtenberg maakte deze ode aan het videospel, actrice Danielle Rayne speelt Chell, en de muziek is van Mike Zarin.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *