2007 is slechts een nummer2007 staat in het verschiet, nog minder dan acht uurtjes te gaan — in Australië is het overigens al zover. De laatste weken zie je overal lijstjes opduiken over vanalles wat het voorbije jaar gebeurde: meest fantastische dit, beste dat, you name it. Ok, er waren onwaarschijnlijke wetenschappelijke doorbraken, maar voor de rest was 2006 toch een jaar als een ander.

Laat ons liever vooruitkijken naar wat ons allemaal te wachten staat. Deze woensdag bijvoorbeeld, want dan verwacht ik een telefoontje dat mijn leven al dan niet ondersteboven zou kunnen zetten. Als alles goed verloopt dan is mijn enige goede voornemen voor het nieuwe jaar al meteen vervuld.

1 januari: Mmm wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar. Ondanks de wind viel het vuurwerk nog mee. Naast (goed geraden) werk vinden heb ik me ook nog voorgenomen wat meer aan sport en nog ietsje extra voor Loes te doen. Iedereen nog veel amusement gewenst tussen nu en 2008. En blijven lezen uiteraard.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *