De house­warming party van oona gisteren was een hoogte­punt in deze sowieso al uitzonderlijk drukke week van feestjes en events. Geen enkele avond die vrij is, dat kom ik niet zo vaak tegen. Het lijken wel Boskabout-toestanden. Met de lente gaan duidelijk alle deuren weer open. Geen idee hoe ik dat combineer met drie jobs, maar voorlopig lukt het nog aardig. En dan te zeggen dat er vorige week nog quasi niks op de agenda stond. Per toeval Marie tegenkomen en zo gaat dat dan.

Hun pand in Antwerpen terugvinden was in ieder geval een uitdagen. Voor ik vertrok had Google Maps me blijkbaar het verkeerde adres gegeven. Er was nog een stevige wandeling nodig richting Eilandje. Niet erg. De zon was mooi aan het ondergaan boven de Schelde.

Hipster muziek uit de nineties kondigde alvast aan dat ik de juiste richting gevolgd had en er bijna was. Een vriendelijk knikje naar Monsieur Le Bouncer — altijd goed om op een goed blaadje te staan met deze mensen. Het was ondertussen al voorbij negenen, maar aan het fritkot op de binnenplaats was het nog steeds een bijzonder drukke bedoening. Jong tuig in de meest ’trendy’ outfits (lees: jumpsuits, disco-leggings of deftige oude schoenen van grootvader) stond er druk te socializen in de trappenhal. Foursquare vertelde me dat ik alvast een aantal bekende gezichten zou tegenkomen.

Het moet wel gezegd: ik dacht dat oona kleiner was. Niet qua aantal mensen, maar de oppervlakte die ze inpalmen: een dubbel pand van drie verdiepingen, van voor tot achter en boven tot onder vol merkdinges. Rijnkaai Motherfucker!

https://vimeo.com/37653662

Erg goed ken ik de fashion wereld niet. Dat is meer Carmen haar ding. Ik weet nog half dat er vorige week een Belg de nieuwe creative is geworden bij een bekend Frans merk omdat zijn voorganger iets had gezegd over het Joodse volk. Maar met dat soort dingen wil u niet vervelen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Kleurrijk vest
Een kleurrijk vest waarmee je best niet in de regen komt
La Fille d'O
Ze gebruiken niet zoveel stof bij La Fille d'O
Marie Lemaitre
De tijgerbenen van @MarieMaitre
ACDC t-shirt
Dit ACDC t-shirt is volledig Beavis and Butthead approved
Frieten met wijn
Decadent feestje ftw: frieten met wijn!
oone Client wall
De client wall bij oona was erg nice gedaan

Het was een bijzonder leuke avond, de bar deed goed zijn best en een frietje wat later op de avond maakte het helemaal af. Dankuwel oona en Marie! Vrijdag en het weekend zullen hun best mogen doen om dit te toppen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *