Reading newsOp aangeven van Griffioen heb ik een nieuwe feedreader gedownload: NewzCrawler. Volgens bepaalde websites is het een zeer goed programma en bovendien is het gratis. Ik heb de laatste maand al verschillende feedreaders getest maar degene die me het best beviel, FeedDemon, was maar een bepaald aantal dagen vrij te gebruiken. Ik was die hier en daar aan het uitkijken naar een degelijk én gratis alternatief. Dat heb ik nu dus gevonden.

Deze feedreader werkt met zowel rss als xml en daar ben ik helemaal voor. Vaak kom je goeie programma’s tegen die slechts een van de twee aankan en dan kan je bepaalde sites dus niet ontvangen. Wat ik ook leuk vind is dat ik binnen dit programma berichten kan typen die dan op mijn blogje komen. Dit is dus eigenlijk een test. Vlug nog even trachten een prentje erbij te steken.
Update: prentjes toevoegen wil blijkbaar (nog) niet lukken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.