Kip-chipsAlvorens vrijdagnamiddag aan een vier uur durende reis naar het thuisland te beginnen zijn we eerst nog even een supermarkt aan het Sint-Pietersstation binnengestapt om een fles water en wat knabbels voor onderweg. Zelf koos ik een klein zakje vol noten en gedroogde vruchten. Da’s lekker gezond. Loes koos echter voor iets wat zij heel graag eet: chips!

Nu, met deze chips was wel iets speciaal aan de hand. Hij had namelijk nogal een ongewone smaak. Bij Smiths Lays hebben ze namelijk chips gemaakt die smaakt naar oven-grilled chicken & thyme. De smaakgelijkenis is treffend. Er zal dus nogal een grote hoeveelheid aroma’s in zo’n zakje zitten. Het was niet slecht, alleen wat bizar: gefrituurde aardappelschijfjes die naar kip smaken, dat is gewoon raar.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.