Schatten uit de diepteDe kerels van Neveneffecten schamen zich nergens voor en verbrijzelen ook nu weer het jeugdsentiment van generaties door de spot te drijven met de avonturen van Jommeke. Hallelujah en nog van dat!

In deze eerste documentaire van een nieuwe reeks zien we hoe Guillaume van Hecke, de bekendste schattenzoeker van ons land, met kinderlijk enthousiasme op zoek gaat naar een lang verborgen schat op de bodem van de Noordzee. Maar incompetente leiding, incontinente meeuwen en een inconsequente boekhouder bemoeilijken de zoektocht…

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Dit is de enige aflevering van Neveneffecten die ik gemist heb, en ook hier blijkt ze niet meer online te zijn. :( Is er een kans dat je ze toch terug online kan zetten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *