Man met vlinderdas en lachende vrouw

Originaliteit in kunst, daar hou ik wel van. Het visuele werk van Mark Khaisman uit de Oekraïne hoort zeker thuis in dit rijtje. Het is de eerste keer dat ik deze manier van werken tegenkom.

Op het eerste zicht was voor mij ook niet duidelijk waar ik naar keek. Maar als je het antwoord kent, dan apprecieer je wel zijn inspanningen.

Man met hoed en zonnebril

Expositie met 3 werken en zitbankje

Mark maakt gebruik van bruine inpaktape die hij in reepjes knipt en over elkaar kleeft. Door er achteraan licht op te schijnen krijg je meerdere lagen met verschillende transparantie. Die lagen creëeren de lichte en donkere kleuren. Je moet er maar op komen.

Lady

Mark Khaisman

Bron: No Photoshop. No computers. You won’t believe how this incredible artwork is created (Sunny Skyz)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *