Gisteren zag ik op Twitter een aantal berichten passeren omtrent Music For Life en een logo-wall. Dat leek me wel interessant, dus ik klikte door naar Logo’s For Lofe. Mijn spaarpotje voor het goede doel zit dit jaar alweer mooi vol, dus waarom ook niet. Ergens vlug een logo in elkaar gestoken en hopla.

Logo's For Life
De muur van Logo's For Life begon al goed vol te lopen

Enkele minuten klikken en een omleiding via PayPal later stond Aardling mee te blinken tussen die andere “ondernemingen, verenigingen en sympathisanten”. Alle opbrengsten van deze actie gaan integraal naar Music For Life.

In het stadsmagazine van Antwerpen staat overigens een kort interview met initiatiefnemers Karin Wauters en Hans Haagdorens.1District Antwerpen, De Nieuwe Antwerpenaar, s.n., s.l., December 2011, p. 16.

Zet uw logo op onze muur en bouw mee aan de grootste digitale muur van logo’s ter wereld. Ondernemers, verenigingen en sympathisanten kunnen voor slechts 10 euro een plekje op onze muur kopen. Zo steunen ze Music For Life. In 2010 telde de muur 315 bedrijven. Dit jaar moeten dat er meer zijn!

Het Glazen Huis reist dit jaar opnieuw langs Antwerpen. Ook Leuven en Gent komen aan bod. Tussen 21 en 23 december staat het Glazen Huis op de Groenplaats in Antwerpen. De ‘stille ramp’ die dit jaar in de kijker staat is diaree, de meest voorkomende doodsoorzaak bij kinderen jonger dan vijf.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *