Bell&Bell set

Een paper- en zoutstel ziet er in iedere keuken waarschijnlijk hetzelfde uit. Vanuit dat standpunt vertrok designer Minwoo Lee om een originelere manier te bedenken om je gerechten extra smaak te geven.

Hij zaf zijn ontwerp de vorm van een belletje. Schudden doe je dus niet meer over de lengte van je vaatje, maar zijdelings. Slim gezien.

Bell&Bell schudden

Gezien de klokvorm vorm is opening van ieder vaatje onderaan. Dat leek me niet meteen de meeste handige oplossing, ware het niet dat de bedenkers een eenvoudig draaislot voorzag. Dat is nog slimmer gezien.

Bell&Bell op slot

Bron: Yanko Design

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *